Feestdagen vier jij met de Viersprong

Een beetje Viersprong bij jou thuis op tafel? Daar helpen wij uiteraard graag aan mee! Jij kunt bij ons diverse gerechten en arrangementen laten bezorgen tijdens verschillende feestdagen. Bekijk hieronder het huidige assortiment aan afhaalgerechten en -arrangementen en bestel snel door het bijbehorende bestelformulier in te vullen. Vier jij thuis in kleine kring een speciale aangelegenheid en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en staan die niet bij ons huidige assortiment? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Alle bestellingen worden uitsluitend thuis bezorgd, de betaling kan veilig en contactloos plaatsvinden doormiddel van een betaalverzoek. Uiteraard mag er ook contact bij de bezorging betaald worden. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar!

Overheerlijke Paasbrunch

Thuis ga jij lekker genieten van een overheerlijke brunch op Eerste en Tweede Paasdag! In samenwerking met Borger de Echte Bakker stellen wij speciaal voor jou een brunch, boordevol met échte paasspecialiteiten samen. Zo geniet jij van allerlei broodspecialiteiten van ‘De Echte Bakker Borger’ en voegen wij daar een vleugje Viersprong aan toe. Bestel voor 31 maart 2021 jouw brunch door onderstaand bestelformulier in te vullen, zo ben jij verzekerd van een gezellige brunch. Op Eerste Paasdag (zondag 4 april 2021) of Tweede Paasdag (maandag 5 april 2021) komen wij deze brunch bij jou thuis bezorgen. Ook kun jij in de winkels van ‘De Echte Bakker Borger’ deze lunch bestellen en op Tweede Paasdag afhalen. Met wie ga jij genieten van al deze lekkernijen:

  • Luxe belegde broodjes met carpaccio en zalm;
  • Diverse luxe broodsoorten;
  • Zalmtartaar;
  • Chocolademousse;
  • Zoete lekkernijen;
  • Groentequiche;
  • Verse jus d’Orange.

Uiteraard is er ook voor de kleine paaskinderen een brunch samengesteld. De kinderen genieten tijdens pasen van overheerlijke broodjes en zoete lekkernijen! Een speciale brunch voor de kleine eters.

Bestel snel jouw brunch! Wij zetten onze brunch bij jou thuis op tafel voor €19,50 per volwassene en €8,95 per kind. Heb je vragen over onze acties tijdens Pasen? Neem dan contact met ons op!

Koningsquiz!

Binnenkort wordt hier meer informatie gepubliceerd over de spectaculaire muziekquiz op Koningsdag, 27 april 2021! Houd onze social media kanalen en deze bestelpagina in de gaten voor meer informatie!