Feestdagen vier jij met de Viersprong

Een beetje Viersprong bij jou thuis op tafel? Daar helpen wij uiteraard graag aan mee! Jij kunt bij ons diverse gerechten en arrangementen laten bezorgen tijdens verschillende feestdagen. Bekijk hieronder het huidige assortiment aan afhaalgerechten en -arrangementen en bestel snel door het bijbehorende bestelformulier in te vullen. Vier jij thuis in kleine kring een speciale aangelegenheid en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en staan die niet bij ons huidige assortiment? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Alle bestellingen worden uitsluitend thuis bezorgd, de betaling kan veilig en contactloos plaatsvinden doormiddel van een betaalverzoek. Uiteraard mag er ook contact bij de bezorging betaald worden. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar!

Koningsquiz!

Op 27 april pakken wij groots uit, op de verjaardag van onze koning! We kunnen allemaal niet een groots feest vieren zoals we dat gewend zijn. Om van deze dag toch een feestje te maken komen wij bij jou thuis in de huiskamer met een heuse koningsquiz!

Vanaf 15:00 uur gaan organiseren wij een gezellige (en natuurlijk leerzame) pubquiz. Doe jij met ons mee? Wij zorgen voor een bomvolle na-middag met onder andere leuke muziek, een lekkere bite voor bij de borrel en natuurlijk onze quizmasters van R&D DJ uit Nieuwleusen met een spectaculaire quiz.

Stel snel een team samen om mee te doen! Houd hierbij uiteraard rekening met de geldende richtlijnen voor thuisbezoek. Natuurlijk kun je ook gezellig met jouw eigen huishouden mee spelen. Geef hieronder jouw team op! Per deelnemer zijn de kosten €15,-. Hiervoor krijg je een leuke quiz en overvolle, luxe borrelplank thuis geleverd. Daarnaast maak je natuurlijk kans op fantastische prijzen!

We starten om 15:00 uur met onze livestream. Het enige wat jij hiervoor nodig hebt is een werkende internetverbinding en een device om op in te loggen. Daarnaast moet er minstens één speler aanwezig zijn met een werkende WhatsApp verbinding.

Quiz gezellig met ons mee en maak van Koningsdag dit jaar een gezellig feestje vanaf de bank (of uiteraard vanuit de tuin bij mooi weer)!

Verras jouw moeder!

Op moederdag verras jij dit jaar jouw moeder met een overheerlijk moederdagontbijt, samengesteld door Borger de Echte Bakker en de Viersprong. Op zondagochtend 9 mei komen wij het moederdagontbijt bij jou thuis bezorgen, dat betekent dat jij dit jaar niet zelf in de keuken hoeft te staan.

Het complete ontbijt is leuk als verrassing voor jouw moeder (of natuurlijk oma, schoonmoeder of buurvrouw), maar je kunt ook voor het hele gezin bestellen en gezellig allen aan het ontbijt schuiven. Ook voor de kleine kinderen is een overheerlijk ontbijt te bestellen. Voor €17,95 per volwassene ben jij al verzekerd van een uitgebreid ontbijt, kinderen eten mee voor €8,95.

Het ontbijt bestaat uit de volgende, verrassende lekkernijen:

  • Diverse luxe belegde broodjes en broodsoorten;
  • Kwarkbol (specialiteit van Borger de Echte Bakker);
  • Mini muffins;
  • Verse aardbeien;
  • Kwarkamisu;
  • Een aardbeienvlaaitje;
  • Verse aspergesalade;
  • Ei-muffin;
  • Croissant.

Bestel hieronder snel jouw moederdagontbijt voor donderdag 6 mei 2021! Betalen van het moederdagontbijt mag uiteraard contant bij aflevering, maar we kunnen ook een veilig en gemakkelijk betaalverzoek sturen.